Financieel inzicht gesprek

Financieel inzicht gesprek

Raak jij je baan kwijt? Wil jij switchen van baan die misschien minder verdient? Wil jij kijken wanneer je met pensioen kunt? Of wil je een financieel vrij leven?

Een spannende tijd?  Waar ga je  weer een nieuwe baan vinden? Begin je voor jezelf? Wat ga je verdienen? Wat heb je nodig aan inkomen? Kun je al met (vervroegd) pensioen gaan? Allemaal vragen waar jij wellicht over nadenkt en geen antwoord op hebt. Het is belangrijk om te weten wat het financieel betekent als je je baan kwijtraakt!

Wil jij meer inzicht in jouw persoonlijke situatie? In een gesprek van circa 1,5 uur bespreken we jouw situatie en heb jij inzicht in jouw mogelijkheden. Dat geeft je rust.

Tijdsduur

1,5 uur

Kosten

€ 165,- incl BTW excl. reiskosten

Waar

Bij je thuis, op je werk, online of telefonisch

Josien heeft mij geholpen met het in kaart brengen van mijn huidige en toekomstige inkomsten en uitgaven. Door een reorganisatie raakte ik mijn baan kwijt en ik wilde als zelfstandig ondernemer verder. Dat doe je niet zomaar en daarvoor was een goed beeld van nu en de toekomst noodzakelijk. Samen hebben we dit overzicht gecreëerd en heeft Josien voor mij een zeer professioneel rapport samengesteld. Dit rapport bevat het overzicht maar ook een actielijst die aangeeft welke stappen ik nog kan ondernemen om geld te besparen. Josien is erg prettig om mee te werken en zeer duidelijk in haar instructies en voorstellen. Als je met haar gaat samenwerken kun je ervan op aan dat je precies weet waar je aan toe bent op financieel gebied. Dat slaapt toch een stuk rustiger!
Doenja Bobbeldijk