Wat anderen zeggen

Mensen die ik begeleid heb of die deel hebben genomen aan een workshop vertellen hier hoe het voor ze was.

Een helder financieel plan!

Rated 5 out of 5
4 april 2022

Hoe fijn is het als iemand je een goed en duidelijk inzicht geeft in je “financiële toekomst”. Josien heeft 3,5 jaar geleden voor mij een financieel plan opgesteld. Dit plan heeft mij destijds veel inzicht gegeven en is voor mij de afgelopen jaren een leidraad geweest in het nemen van diverse beslissingen. Dank je wel Josien!

Yvonne

Duidelijke informatie waar je iets aan hebt

Rated 5 out of 5
14 maart 2022

Inzicht gekregen wat mijn ontslag financieel gaat betekenen. WW, pensioen. Dit geeft iets meer rust als je weet waar je recht op hebt. Ook een paar nuttige tips gekregen waar je op moet letten.

Paula

van grote toegevoegde waarde

Rated 5 out of 5
8 maart 2022

Josien heeft mij enorm geholpen met het doorrekenen van mijn financiële situatie en met name zoals ze dat noemt de "kruispunten". Daarnaast heeft ze een aantal zeer bruikbare tips gegeven. Kortom; van grote toegevoegde waarde!

Alex

Van onzekerheid naar uitdaging

Rated 5 out of 5
9 februari 2022

Een grote verandering met mogelijk ontslag een paar jaar voor pensioen.
Had ik zo niet bedacht.
En daar was Josien. ….Luid en duidelijk. Met goede vragen en nog betere antwoorden en een naslagwerk met veel linkjes om erbij te nemen als de eigen situatie of de regels veranderen.
Kundig en bekwaam , maar vooral een mensenmens en ze zette me ook nog op het juiste spoor voor een vervolgopleiding. Bij Psychodidact daar werd ik helemaal blij mee.
Josien bedankt voor de twee sessies ik zal je zeker aanbevelen!

Carla van der Aalst-Luttik

Top workshop voor inzicht in je financiële toekomst.

Rated 5 out of 5
17 januari 2022

Pensioen is iets voor later of toch niet? Door het volgen van deze workshop krijg je duidelijk uitgelegd hoe je er voor staat als je met pensioen gaat. Stap voor stap neemt Josien belangrijke punten met je door. Je krijgt inzicht in wat jij zelf kunt doen om je financiële situatie te beïnvloeden. Een echte aanrader.

Wilma Schuurmans

Inzicht door eenvoud, top, aanrader!

Rated 5 out of 5
17 januari 2022

Ik volgde de workshop Pensioen in Zicht van Josien. Josien neemt je stap voor stap mee en geeft je hele praktische en bruikbare tips hoe je zélf beter zicht kunt krijgen op jouw (gewenste) pensioensituatie en hoe je deze situatie zélf kunt beïnvloeden. Dat doet zij op een heel fijne, rustige en duidelijke manier, zonder blabla of overbodige poespas. Kortom; ik raad iedereen deze workshop aan!

Marnix de Bruin

Goede ervaring om te delen

Rated 5 out of 5
11 januari 2022

Josien is mij aangeraden door een collega omdat hij daar erg goede ervaringen mee had. Ik kan nu zeggen dat ik die ervaring kan delen.
Ik heb inzicht gekregen en weet nu hoe ik ervoor sta, alles werd duidelijk en helder uitgelegd.
Josien nogmaals dank je wel.

Ria Heijmans

Professioneel advies met verrassende elementen mbt mijn pensioen.

Rated 5 out of 5
3 januari 2022

Samen met mijn vrouw 2 consults gehad met Josien. Er was direct een klik, niet geheel onbelangrijk. Inventariseren wat en waar de behoefte ligt. En vervolgens in het tweede gesprek heeft Josien in meer detail doorgevraagd. Dat was heel prettig. Je leest je van te voren goed in maar Josien wist toch met verrassingen te komen. Het betreft toch complexe materie en dat maakt Josien heel begrijpelijk. AL met al zeer tevreden met het eindresultaat.

Peer

Duidelijk, overzichtelijk en begrijpelijk

Rated 5 out of 5
16 december 2021

Mocht 2x gebruik maken van het deskundig advies van Josien. Alle vragen zijn naar wens in een overzichtelijke rapportage verwerkt. Van Josien zelf nog zeer bruikbare tips en weetjes meegekregen om zelf goed in de gaten te houden.
Zij is zeer zeker een aanrader!!!

Marian

Prima objectieve ondersteuning bij onze pensioenvragen

Rated 5 out of 5
13 december 2021

Josien heeft ons een beter inzicht gegeven in de keuzes die er zijn bij de wens om samen te stoppen. De één vanuit boventalligheid en de ander vanuit vervroegd pensioen. Haar aanpak is helder en haar betrokkenheid is groot. Absoluut een aanrader!

Rob en Anke
5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 20 reviews)
Uitstekend95%
Heel goed5%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Deel je ervaring

Geef hieronder je feedback over deze website.
Telefoon: 06 23042394
Email: josien@financieelinzichtmetjosien.nl
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram