Wat zeggen anderen over mij?

Josien, hartelijk dank voor je heldere en waardevolle presentatie van gisteren voor de Vivat-medewerker. Je hebt veel inzicht gegeven hoe slim om te gaan met de ontslagvergoeding na verlies van de baan.

Tevens heb ik veel tips gekregen hoe je eenvoudig kunt besparen. Heel zinvol voor diegenen die het straks met iets minder inkomen moeten doen, maar eigenlijk voor iedereen heel handig.

Annemarie Appelman

Josien heeft samen met ons een workshop ‘Slim omgaan met geld’ opgezet voor onze klanten. Deze workshop was gericht op het inzichtelijk maken van de financiële administratie en hoe je kunt besparen.

De deelnemers waren zeer enthousiast. Ze vonden het een ongedwongen, leerzame en nuttige workshop. Het was goed te volgen en er was veel ruimte voor eigen inbreng.
Zelf vonden wij de samenwerking met Josien prettig en leerzaam. Josien is ervaren en erg enthousiast in haar werk!

Nicole Poelman en Marly Bokdam

Univé Oost, Univé Oost

Josien heeft een talent voor geldzaken

Ik heb de workshop ‘slim omgaan met je ontslagvergoeding’ van Josien gevolgd, via m’n werkgever. Omdat er bij een ontslag een heleboel dingen op je afkomen waar je (ik in ieder geval) nooit eerder mee te maken hebt gehad, is het prettig dat je bij iemand een workshop volgt die je alles duidelijk en op een nuchtere manier kan uitleggen.

De groep die de workshop volgde was behoorlijk groot en er kwamen heel veel vragen uit de zaal. Josien heeft het talent om ervoor te zorgen dat iedereen aan het eind van de workshop antwoord heeft op zijn of haar vragen. Ook geeft ze op een persoonlijke manier aandacht aan iedere vraag, en legt ze het nog eens uit als blijkt dat zaken toch niet helemaal duidelijk zijn.

Wat ik zelf erg prettig vond, is dat ze aan je vraagt wat JOUW hulpvraag is. Ze vertelt geen vooropgesteld verhaal met aan het eind de mogelijkheid tot vragen stellen, maar ontwikkeld haar workshop rondom de vragen die haar cursisten hebben. Dit heeft als voordeel dat je echt naar huis gaat met antwoorden op vragen die je had.

Ik heb Josien leren kennen als iemand met heel veel kennis van zaken, zij heeft het vermogen lastige financiële vraagstukken op een manier uit te leggen dat je het echt gebruikt.

Karin Huibers

Josien heeft mij geholpen met het in kaart brengen van mijn huidige en toekomstige inkomsten en uitgaven. Door een reorganisatie raakte ik mijn baan kwijt en ik wilde als zelfstandig ondernemer verder.
Dat doe je niet zomaar en daarvoor was een goed beeld van nu en de toekomst noodzakelijk.

Samen hebben we dit overzicht gecreëerd en heeft Josien voor mij een zeer professioneel rapport samengesteld. Dit rapport bevat het overzicht maar ook een actielijst die aangeeft welke stappen ik nog kan ondernemen om geld te besparen.

Josien is erg prettig om mee te werken en zeer duidelijk in haar instructies en voorstellen. Als je met haar gaat samenwerken kun je ervan op aan dat je precies weet waar je aan toe bent op financieel gebied. Dat slaapt toch een stuk rustiger!

Doenja Bobbeldijk

Josien raad ik aan, ze heeft veel verstand van zaken, weet alles kort en krachtig neer te zetten. Ze verschaft veel duidelijkheid in financiële zaken. En kijkt ook verder naar de mens achter de zaken.

Jannie

Het bieden van financieel inzicht in diverse scenario’s biedt enorm veel rust en helderheid. Ik geef dit ook aan aan collegae die in situaties zijn gekomen komen dat ze bedreigen hun baan kwijt te raken.

Marcel

Ik ben je zeer dankbaar dat je speciaal voor mij mijn inkomenssituatie in beeld hebt willen brengen. Voor mij is de mogelijkheid tot aanvullen van het inkomen vanuit het pensioen een echte eyeopener. Ben aangenaam verrast, had niet verwacht dat ik hiermee zo’n periode zou kunnen overbruggen. Had ook nog niet eerder naar mijn pensioenoverzicht gekeken. 

Het is in een geruststellende gedachte dat ik me niet (meer) zo druk hoef te maken over mijn financiële situatie. Geeft rust en ruimte om in de toekomst mijn eigen “plan” te trekken.

Maria

De uitleg en de uitwerking van Josien geeft rust. 
Ik heb haar naam doorgegeven aan meerdere collega’s, dat zegt genoeg!

Ans

Het heeft me rust gebracht. Maar ook een beter inzicht in het financiele plaatje.
Josien doet het goed en is duidelijk in de uitleg. Ze geeft vertrouwen. 

anoniem